VIRTUALNA DELAVNICA, v SOBOTO, 20. marca 2021

V soboto, 20. 3. 2021, so vsi člani Društva vabljeni na delavnico, ki bo potekala preko ZOOMa, s pričetkom ob 11. uri. G. Primož Kirn nam bo predstavil nekaj vaj: vaje za ogrevanje; vaje za raztezanje in vaje za boleč hrbet. Zelo koristno za bolnike s kroničnimi bolečinami! Povezavo za ZOOM bo poslalo tajništvo Društva.

______________________________________________________________________________

PONOVITEV PREDAVANJA O POMENU GIBANJA PRI FIBROMIALGIJI v SREDO, 17. marca (PRISLUHNETE LAHKO POSNETKU PREDAVANJA)

Dne 16. 2. 2021, ko je imela Ljubljanska skupina virtualno srečanje na temo Fibromialgija in gibanjezakaj se gibati?, je bilo za predavanje veliko zanimanja. Ker se nekateri niste mogli udeležiti srečanja, vam sporočamo, da bomo imeli ponovitev predavanja na to temo, z istim predavateljem g. Primožem Kirnom, in sicer v SREDO, 17. 3. 2021, ob 17. uri, preko ZOOM-a. Ponovno vabljeni vsi člani Društva, iz vseh regijskih skupin. Povezava na ZOOM je bila že poslana vsem regijskim vodjem, lahko pa se obrnete tudi neposredno na tajništvo društva: dfmtajnistvo@gmail.com .

______________________________________________________________________________

VSAKODNEVNA JUTRANJA TELOVADBA

Vsak dan poteka preko Zoom-a jutranja telovadba, ki se prične ob 8:30. Telovadba se izvaja na postelji, vaje izvaja ga. Suzana Ritosa. K virtualni udeležbi ste vabljeni vsi člani Društva za fibromialgijo iz vseh regijskih skupin. Prilagamo ZOOM povezavo: https://us04web.zoom.us/j/73776764985?pwd=OEFjajN6MG1ZSHN2bkoxbTZDTXpsUT09
Meeting ID: 737 7676 4985
Passcode: 5v27T0

______________________________________________________________________________

Povabilo k prijavi na MESEČNA SREČANJA REGIJSKIH SKUPIN ZA SAMOPOMOČ preko ZOOM-a

Več na straneh:

LJUBLJANSKE SKUPINE

CELJSKE SKUPINE

SKUPINE ZASAVJE

SKUPINE MARIBOR

SKUPINE KOPER

SKUPINE POSAVJE