NAČINI PRIJAVE NA ZDRAVILIŠKO ZDRAVLJENJE

Član DFM, ki ima interes za zdraviliško zdravljenje (v nadaljevanju ZZ), lahko to izkaže na sledeče načine:

  • Izpolni e-prijavnico, ki se nahaja malo nižje;   ALI
  • natisne in izpolni prijavnico, ki se nahaja spodaj v PDF obliki,  ter jo pošlje po pošti koordinatorju ZZ ali odda vodji regijske skupine   ALI
  • izkaže interes neposredno pri vodji regijske skupine. Vodja posreduje informacijo po e-pošti koordinatorju ZZ.

SPLETNA PRIJAVA             PRIJAVA V PDF

 

IZJAVA O UPRAVIČENOSTI DO SUBVENCIJE ZA NAMEN ZDRAVILIŠKEGA ZDRAVLJENJA

Za dodelitev subvencije za namen zdraviliškega zdravljenja (v nadaljevanju ZZ) lahko kandidira izključno član društva s poravnano članarino. To lahko stori na sledeč način:

  • Na spletni strani (glej spodaj) se nahaja izjava v PDF obliki. Natisnjeno izjavo lahko član pridobi tudi pri vodji regijske skupine za samopomoč ali s strani tajništva društva.
  • Ko član izpolni izjavo, naj jo pošlje na sedež Društva za fibromialgijo, Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana ali jo posreduje vodji skupine za samopomoč.
  • Izjave se bodo v izvorni obliki varno hranile v centralnem arhivu društva ob pristopnicah.
  • Član se s svojim lastnoročnim podpisom zavezuje, da njegovo zdravstveno stanje ustreza kriterijem za upravičenost do subvencije za ZZ, ki so navedeni v izjavi.
  • V kolikor se kasneje izkaže, da je član podal napačne navedbe, prevzame nase vse finančne posledice v zvezi ZZ iz naslova subvencije.
  • Izvajalec ZZ – zdravnik ima pravico do vpogleda v zdravstveno dokumentacijo člana, ki koristi ugodnosti ZZ.

       IZJAVA


 

ZDRAVILIŠKO ZDRAVLJENJE V DOLENJSKIH TOPLICAH

9. 6. 2020:

Obvestilo za vse člane, ki ste se prijavili na skupinsko zdraviliško zdravljenje v Dolenjskih Toplicah 2020  …  T U K A J

 

Obveščamo vas, da bo v času od 24. 5. 2020 do 31.5. 2020 potekalo skupinsko zdraviliško zdravljenje v Dolenjskih Toplicah za člane Društva za fibromialgijo. Rok za prijave je zelo kratek (do sredine januarja 2020), število mest je omejeno, zato se prijavite čim prej! Več si preberite   TUKAJ!

Informacije s strani Društva za fibromialgijo posreduje Marjana Ahačič (GSM  031 307 148).

Naknadno opozorilo (dne 18. 2. 2020): Prijave za Dolenjske Toplice za leto 2020 niso več možne!ZDRAVILIŠKO ZDRAVLJENJE V THERMANI LAŠKO  


Stacionarno skupinsko zdraviliško zdravljenje
za člane  Društva za fibromialgijo poteka v jesenskem terminu. Program zdravljenja obsega individualne terapije (fizioterapijo – na delovni nalog, ki ga izda osebni zdravnik) ter skupinski del terapij, ki se odvija za vse člane skupine hkrati (vaje v vodi, skupna telovadba, joga …). Bivanje v zdravilišču si morajo bolniki plačati sami (ob soudeležbi društvenega prispevka za člane Društva – bolnike s FM/SKU). Ne spreglejte tudi ugodnosti, ki jih članom društva nudi Thermana Laško: brez doplačila za enoposteljno sobo; plačilo na obroke; enaka cena za spremljevalce članov društva; popusti za samoplačniške storitve …
Več o programu:  Program za zdraviliško zdravljenje v Laškem, ki bo potekalo jeseni 2020, bo objavljen naknadno!    (Za okvirno informacijo je na ogled Program okrevanja  iz leta 2019 )

Nekaj povratnih informacij udeležencev iz preteklih let: 

november 2017          november 2015:   Vtisi udeležencev (analiza ankete),  Fotoutrinki;       november 2014:    Analiza ankete … ,   FotoutrinkiOBNOVITVENA REHABILITACIJA V TALASU STRUNJAN

pictures-hiking-2-2009-logo_Talaso_Strunjan_202480

Enotedenska skupinska obnovitvena rehabilitacija in rekreativni oddih za člane Društva poteka vsako leto v mesecu septembru. Podrobnejši program za leto 2020 si ogledate tukaj: obnovitvena rehabilitacija 2020.

Koordinatorka zdraviliškega zdravljenja v Strunjanu je Marjana Ahačič, GSM 031-307-148, e-mail marjana.ahacic@siol.net

Utrinki iz preteklih let: Obnovitvena rehabilitacija v Strunjanu septembra 2019 je lepo uspela. Več si lahko preberete  TUKAJ,  nekaj fotoutrinkov pa si ogledate  TUKAJ!

UTRINKI (klik)  iz leta 2016;   UTRINKI z zdraviliškega zdravljenja v Strunjanu  september 2017 …  nekaj  FOTOUTRINKOV ...