NAVODILA ZA PRIJAVO NA ZDRAVILIŠKO ZDRAVLJENJE V LAŠKEM:

Datum pošiljanja nalogov (napotnic) in termin skupinske fizioterapije za Laško bo objavljen v kratkem!
Delovni nalogi naj bodo z oznako HITRO, obravnava pa SREDNJA, lahko pa tudi VELIKA. (Opozoriti vas moramo, da bo za delovni nalog z veliko obravnavo 7 dni /nočitev premalo in boste potrebovali za realizacijo 8 oz. 9 dni / nočitev). Delovne naloge pošljite na naslov Thermana Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, s pripisom za ga. Polono Rozoničnik. Za tiste, ki veste, kakšne terapije vam ustrezajo, ponujajo možnost, da si sami v dopisu na posebnem listu (ne pišite na delovni nalog!) napišete tudi, katere terapije bi radi imeli.
Izjavo o upravičenosti do subvencije, ki jo  morate izpolniti tisti, ki se na zdraviliško zdravljenje prijavljate prvič, dobite pri vodji skupine ali natisnete s spletne strani (glej spodaj). Izjavo pošljete po navadni pošti na naslov Društva za fibromialgijo, Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana.
Podrobnejša navodila si preberite spodaj.


 NAČINI PRIJAVE
 NA ZDRAVILIŠKO ZDRAVLJENJE

Član DFM, ki ima interes za zdraviliško zdravljenje (v nadaljevanju ZZ), lahko to izkaže na sledeče načine:

  • Izpolni e-prijavnico, ki se nahaja malo nižje;   ALI
  • natisne in izpolni prijavnico, ki se nahaja spodaj v PDF obliki,  ter jo pošlje po pošti koordinatorju ZZ ali odda vodji regijske skupine   ALI
  • izkaže interes neposredno pri vodji regijske skupine. Vodja posreduje informacijo po e-pošti koordinatorju ZZ.

SPLETNA PRIJAVA             PRIJAVA V PDF


IZJAVA
O UPRAVIČENOSTI DO SUBVENCIJE ZA NAMEN ZDRAVILIŠKEGA ZDRAVLJENJA

Za dodelitev subvencije za namen zdraviliškega zdravljenja (v nadaljevanju ZZ) lahko kandidira izključno član društva s poravnano članarino. To lahko stori na sledeč način:

  • Na spletni strani (glej spodaj) se nahaja izjava v PDF obliki. Natisnjeno izjavo lahko član pridobi tudi pri vodji regijske skupine za samopomoč ali s strani tajništva društva.
  • Ko član izpolni izjavo, naj jo pošlje na sedež Društva za fibromialgijo, Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana ali jo posreduje vodji skupine za samopomoč.
  • Izjave se bodo v izvorni obliki varno hranile v centralnem arhivu društva ob pristopnicah.
  • Član se s svojim lastnoročnim podpisom zavezuje, da njegovo zdravstveno stanje ustreza kriterijem za upravičenost do subvencije za ZZ, ki so navedeni v izjavi.
  • V kolikor se kasneje izkaže, da je član podal napačne navedbe, prevzame nase vse finančne posledice v zvezi ZZ iz naslova subvencije.
  • Izvajalec ZZ – zdravnik ima pravico do vpogleda v zdravstveno dokumentacijo člana, ki koristi ugodnosti ZZ.

       IZJAVAZDRAVILIŠKO ZDRAVLJENJE V DOLENJSKIH TOPLICAH

Obveščamo vas, da bo v času od 24. 5. 2020 do 31.5. 2020 potekalo skupinsko zdraviliško zdravljenje v Dolenjskih Toplicah za člane Društva za fibromialgijo. Rok za prijave je zelo kratek (do sredine januarja 2020), število mest je omejeno, zato se prijavite čim prej! Več si preberite   TUKAJ!

Informacije s strani Društva za fibromialgijo posreduje Marjana Ahačič (GSM  031 307 148).

Naknadno opozorilo (dne 18. 2. 2020): Prijave za Dolenjske Toplice za leto 2020 niso več možne!ZDRAVILIŠKO ZDRAVLJENJE V THERMANI LAŠKO

Stacionarno skupinsko zdraviliško zdravljenje za člane  Društva za fibromialgijo poteka v jesenskem terminu. Program zdravljenja obsega individualne terapije (fizioterapijo – na delovni nalog, ki ga izda osebni zdravnik) ter skupinski del terapij, ki se odvija za vse člane skupine hkrati (vaje v vodi, skupna telovadba, joga …). Bivanje v zdravilišču si morajo bolniki plačati sami (ob soudeležbi društvenega prispevka za člane Društva – bolnike s FM/SKU). Ne spreglejte tudi ugodnosti, ki jih članom društva nudi Thermana Laško: brez doplačila za enoposteljno sobo; plačilo na obroke; enaka cena za spremljevalce članov društva; popusti za samoplačniške storitve …
Več o programu:  Program za zdraviliško zdravljenje v Laškem, ki bo potekalo v decembru 2020, bo objavljen v kratkem!

Za informacijo je na ogled Program okrevanja za člane Društva iz leta 2019

Nekaj povratnih informacij udeležencev iz preteklih let:   november 2017

november 2015:   Vtisi udeležencev (analiza ankete),  Fotoutrinki

 november 2014:    Analiza ankete … ,   FotoutrinkiOBNOVITVENA REHABILITACIJA V TALASU STRUNJAN

pictures-hiking-2-2009-logo_Talaso_Strunjan_202480

Enotedenska skupinska obnovitvena rehabilitacija in rekreativni oddih za člane Društva poteka vsako leto v mesecu septembru. Podrobnejši program za leto 2020 si ogledate tukaj: obnovitvena rehabilitacija 2020.

Koordinatorka zdraviliškega zdravljenja v Strunjanu je Marjana Ahačič, GSM 031-307-148, e-mail marjana.ahacic@siol.net

Utrinki iz preteklih let: Obnovitvena rehabilitacija v Strunjanu septembra 2019 je lepo uspela. Več si lahko preberete  TUKAJ,  nekaj fotoutrinkov pa si ogledate  TUKAJ!

UTRINKI (klik)  iz leta 2016;   UTRINKI z zdraviliškega zdravljenja v Strunjanu  september 2017 …  nekaj  FOTOUTRINKOV ...