6. 7. 2021: POMEMBNO NAJNOVEJŠE OBVESTILO … V E Č

18. 6. 2021 OBVESTILOO DODATNI PONUDBI – nekaj ponudb brez delovnih nalogov in tudi brez doplačil terapevtskih storitev: TUKAJ OBVESTILO ; PROGRAM BIVANJA; PRIJAVNICA

1.6. 2021: Zaradi velikega zanimanja članov Društva za skupinsko zdraviliško zdravljenje je Društvo organiziralo  nov program  v začetku jeseni 2021, in sicer v  Zdravilišču Dobrna. V tem zdravilišču bomo letos prvič. Zdravilišče nam je ponudilo zdravljenje z delovnimi nalogi v zelo omejenem obsegu (10 oseb), to je program A in dva samoplačniška programa. Program B je program zdravljenja, kjer je bivanje po enaki ceni kot program A, nujno pa je doplačati zdravstveni paket, podobno kot so nam to ponudili v Talaso Strunjan. Paket C pa je program obnovitvene rehabilitacije, ki ga je za nas pripravilo zdravilišče in vsebuje daljši posvet pri zdravniku s predpisom terapij.

Spodaj so navedeni vsi 3 ponujeni programi, navodila za prijavo in prijavnica.

Zavedamo se, da so možnosti letos omejene, vendar pa poskušamo storiti vse, kar je v naši moči. Prosimo vas, da obvestila pregledate in se čim bolj natančno ravnate po navodilih. Lepo prosimo vse, ki ste letos že bili na zdravljenju ali ste prijavljeni na že razpisane programe, da tokrat omogočite sodelovanje tudi ostalim. Za uvidevnost se vam najlepše zahvaljujemo.

PROGRAM – A

PROGRAM – B

PROGRAM – C

NAVODILA ZA PRIJAVO

PRIJAVNICA