Popusti in ugodnosti

Individualni nakup storitev:  Thermana d.d. Laško nudi članom Društva za fibromialgijo in njihovim družinskim članom naslednje ugodnosti preko celega leta:

Klikni na:  L e t a k   u g o d n o s t i

Člani društva lahko koristijo ugodnosti na podlagi predložitve veljavnega osebnega dokumenta, članske izkaznice Društva in kartice Thermana cluba. Ob prvem prihodu v Thermano (prvem koriščenju ugodnosti) se člani identificirajo s člansko izkaznico, na podlagi katere lahko pridobijo kartico Thermana cluba (Modra kartica je brezplačna, Zlata kartica z letno članarino). Društvo za fibromialgijo je član Poslovnega kluba Thermana, zato ugodnosti Thermana cluba veljajo za vse člane našega društva in njihove svojce (več o včlanitvi v Thermana club:  tukaj …).

Ugodne ponudbe:


 

Terme Topolšica nudijo članom Društva za fibromialgijo in njihovim spremljevalcem 12% popust na veljavne cene za vstop v bazene in savne v Hotelu Vesna in v svet savn v Wellness centru Zala.
Vse cene so akcijske in veljajo za člane Društva in njihove spremljevalce celotno leto 2017. Aktualne cene preverite na spletni strani zdravilišča.
Ugodna je tudi ponudba za terapije in znižane cene za bivanje. Odločitev je individualna, zato si mora rezervacijo urejati vsak sam.

Več … glej  L e t a k


 

TERME SNOVIK KAMNIK d.o.o. nudijo članom Društva za fibromialgijo naslednje ugodnosti:

* 10 % popust pri nakupu dvourne, štiriurne in celodnevne vstopnice za termalne bazene
* 10 % popust pri nakupu dvourne, štiriurne in celodnevne vstopnice s savno

Popust velja na redne cene in velja tudi za enega spremljevalca člana društva.
Član društva se mora ob nakupu vstopnice na recepciji identificirati s člansko izkaznico.
Več o ponudbi si lahko ogledate na strani http://www.terme-snovik.si/.

 


Talaso Strunjan

pictures-hiking-2-2009-logo_Talaso_Strunjan_202480

Terme Krka Talaso Strunjan ponuja članom Društva za fibromialgijo možnost enotedenskega skupinskega rekreativnega oddiha in/ali obnovitvene rehabilitacije v mesecu septembru. Podrobnejši program s cenami si ogledate  TUKAJ.

Če si boste s strani osebnega zdravnika pridobili napotnico (ali delovni nalog) za fizioterapijo, jo (ga) morate pravočasno poslati v zdravilišče na naslov sprejemne pisarne.

UTRINKI (klik)  z enotedenskega oddiha 2016!

 


prenos (1)

                                                                            

Terme Dobrna nudijo članom Društva za fibromialgijo naslednje popuste:

 klikni na  L e t a k    u g o d n o s t i

Popusti se med seboj izključujejo. Popuste in ugodnosti lahko člani društva uveljavljajo na recepciji Hotela Vita in v recepciji Zdraviliškega doma v Termah Dobrna.

Samoplačniška revmatološka ambulanta

 


logo-e1423778725129

 

Rimske Terme – Rimske Toplice nudijo članom Društva za fibromialgijo naslednje ugodnosti in popuste v letu 2017:

Klikni na  l e t a k   u g o d n o s t i

Rimske Terme so prijetne in spodbudne za telo in dušo. Opremljene so z latinsko-slovenskimi modrostmi, ki te spremljajo povsod in vabijo k zdravemu načinu življenja.