Skupina Maribor                                    skupina-Maribor

Nahajamo se: Mestna četrt Pobrežje, Kosovelova 11, Maribor

Regijska skupina v Mariboru se srečuje vsak 1. ponedeljek v mesecu, ob 17. uri, v prostorih Mestne četrti Pobrežje.

Skupina v Murski Soboti se srečuje vsak 4. ponedeljek v mesecu, ob 17. uri, v Hiši Sadeži družbe.

Kontaktna oseba za dodatne informacije je Tatjana Knupleš Mlinarič na e-naslovu:  tjanca10@gmail.com ali GSM  041 930 037.

 

OBVESTILA – NE PREZRITE: 

SREČANJE SKUPINE MURSKA SOBOTA, SEPTEMBER 2018

V ponedeljek dne  17.9. ob 17 ih  začnemo z srečanji tudi v Murski Soboti. Tokrat bomo se pogovarjali o zmanjševanju bolečine z industrijsko konopljo.

PREDPOČITNIŠKO SREČANJE SKUPIN MB IN MS, JUNIJ 2018

Za srečanje skupin Maribor in Murska Sobota smo izbrali skupno lokacijo in sicer picerijo Agata v Lenartu. Poslušali smo zgodovino naše Agate in na koncu smo si nekateri  ogledali še cerkvico, kjer sta se poročila. Za kaj več pa bo potrebno priti k nam. Nekaj utrinkov…

SREČANJE SKUPINE MURSKA SOBOTA, 21.5.2018

Dne 21.5.2018 smo v Murski Soboti gostili psihologinjo iz URI Soča (Murska Sobota). Psihologinja nam je povedala kaj delajo v Soči Ms in nam opisala kako poteka ocena delazmožnosti. Nekaj utrinkov…

SREČANJE MB SKUPINE, 9.4.2018

V Mariboru smo gostili specialista optometrista Marka KLINC iz Mežice.
Razložil nam je  veliko o boleznih naših oči. Pri vseh hitrih spremembah našega vida moremo takoj k zdravniku nas je opozoril.
Razložil nam je nekaj znanih bolezni-težav in manj znanih. Kratkovidnot, daljnovidnost, astigmatizem, siva mrena, glavkom..
Opozoril nas je, da se  pri migrenah in migrenskih glavobolih vid  poslabša a , ko napad izgine se vid ponavadi  izboljša.

POROČILO s sestanka v Murski Soboti 23.4. 2018

Dne 23.4 .2018 naj je obiskala ga Cvetka Horvat in nam predstavila EFT Tapkanje. To metodo je osnoval ameriški inženir Gary Graig , ki je povezal akupresuro, psihologijo in nevrolingvistično programiranje. Predstavila nam je točke po katerih tapkamo, primere kjer je metoda zelo učinkovita in sam postopek tapkanja. Nasmejali smo se, se sprostili in upamo, da še to kdaj ponovimo.
Št. udeležencev je bilo kar veliko saj se nas je zbralo kar 22.

 

 

 

 

Utrinki iz življenja in dela mariborske skupine in skupine Murska Sobota: