Skupina Maribor                                    skupina-Maribor

Nahajamo se: Mestna četrt Pobrežje, Kosovelova 11, Maribor

Regijska skupina v Mariboru se srečuje vsak 1. ponedeljek v mesecu, ob 17. uri, v prostorih Mestne četrti Pobrežje.

Kontaktna oseba za dodatne informacije je Tatjana Knupleš Mlinarič na e-naslovu:  tjanca10@gmail.com ali GSM  041 930 037.

 

OBVESTILA – NE PREZRITE:

 

 

13. 4. 2017:  SKUPINA V MURSKI SOBOTI  (klikni tukaj)

Spoštovani člani iz Prekmurja oz. Pomurske regije! Na vašo željo po sestankih bližje vašemu domu nam je v okviru društva uspelo organizirati srečanja v Murski Soboti v HIŠI SADEŽI DRUŽBE ( tukaj … , zraven starega kina).  Prvo SPOZNAVNO SREČANJE bo v ponedeljek, 24. 4. 2017, ob 17 ih. Za vse informacije sem na voljo (tjanca10@gmail.com) ali  GSM  041 930 037.  S seboj prinesite le dobro voljo in pridite!    Lep dan in čim manj bolečin!    (Tatjana Knupleš Mlinarič)

Naknadno: Fotoutrinek s srečanja v Murski Soboti …

 

6. 4. 2017: DELAVNICA V MESECU MAJU V MČ POBREŽJE MARIBOR

Z veseljem lahko sporočim, da bomo imeli na majskem sestanku društva v Mariboru DELAVNICO. Na njej bomo delali na sebi. Licencirana učiteljica in fizioterapevtka iz Laškega nam bo predstavila metodo Feldenkrais. To je metoda zavedanja sebe, s katero tudi zmanjšujemo bolečine. S seboj si prinesite blazino ležalko in kak majhen vzglavnik. Delavnica bo 8. maja, ob 17. uri v MČ Pobrežje Maribor. Za vse info sem dosegljiva ( tjanca10@gmail.com). Naredimo nekaj zase!

 

9. 4. 2017: SEJEM MEDICAL

Mariborska skupina je predstavljala naše društvo in bolezen na 2. mednarodnem sejmu sodobne medicine MEDICAL, ki je potekal med med 6. in 8. aprilom 2017 v Gornji Radgoni …         V e č …      Zahvaljujemo se organizatorju Pomurskemu sejmu za brezplačno nudenje razstavnega prostora!

KRATKO POROČILO S SEJMA  …       FOTOUTRINKI 

 

 

Utrinki iz življenja in dela mariborske skupine:

  • Fotoutrinki z ustanovnega srečanja MB skupine   Ogled fotografij …
  • Vabilo na 5. srečanje skupine za samopomoč Maribor    Več …
  • Utrinki s srečanja skupine Maribor (februar 2016):  TUKAJ    in     Fotoutrinek
  • Predavanje o hormonih in fibromialgiji je potekalo 11. aprila 2016 …            več  v    V A B I L U ...
  • Predavanje o pomenu duševnih dejavnikov pri nastanku in poteku bolezni, 25. februar 2017 …  Utrinek  s srečanja …      Fotoutrinki …