Pogovori (telefonski in pisni kontakti)

  1. Telefonsko svetovanje članic
  2. Zdravniški nasveti
  3. Pravni nasveti
  4. Splošne informacije
  5. Spletni forum
  6. Navodila za uporabo foruma
  7. Psihološki kotiček

FIBROFON – TELEFONSKO SVETOVANJE ČLANIC

Telefonski kontakti članic, ki vam bodo svetovale in pomagale na osnovi osebnih izkušenj:

Obvestilo: telefonske številke, ki so objavljene v starejših publikacijah, niso več aktualne!

Čakamo na nove prostovoljke ...

ZDRAVNIŠKI NASVETI

Člani Društva za fibromialgijo lahko zdravstvena vprašanja, ki se nanašajo na bolezen in zdravljenje, posredujete dvakrat mesečno (od 13. do 15. in od 28. do 30. v mesecu) na elektronski naslov: mojca.kos.golja@gmail.com.  Odgovarjala bo prim. Mojca Kos-Golja, dr. med., specialistka revmatologinja. Odgovor boste prejeli v pisni obliki v času enega do dveh tednov.

PRAVNI NASVETI

Za pravno svetovanje se obrnite na enega od zastopnikov pacientovih pravic, ki nudijo brezplačno svetovanje in so dosegljivi  t u k a j.  

 

SPLOŠNE INFORMACIJE

Tajnica društva je dosegljiva na e-naslovu: dfmtajnistvo@gmail.com
Predsednica društva je dosegljiva na naslovu: drustvofm@gmail.com

FACEBOOK SKUPINA

Je zaprta skupina oseb, ki imajo možnost neposredne izmenjave izkušenj z boleznijo in nudenja pomoči.
Skupini se lahko pridružite  TUKAJ

FORUM

Prav tako se lahko javite na forumu Med.over.net. S klikom na spodnjo sličico vas avtomatično preusmeri na forum za bolnike s fibromialgijo in sindromom kronične utrujenosti.

Internetni forum je javno mesto, kjer se izmenjujejo osebne izkušnje, znanje, stališča in mnenja uporabnikov. Forum Društva za fibromialgijo deluje na spletnem portalu z zdravstvenimi vsebinami, ki je javnega značaja. Vsebine lahko samo prebirate ali pa se v forum vključujete aktivno s svojimi prispevki in odgovori na vprašanja. Vabljeni k aktivni izmenjavi izkušenj!

logo MON

Na portalu Med.Over.Net obstaja vrsta moderiranih forumov, na katerih odgovarjajo strokovnjaki z zdravstvenega in tudi drugih področij:  tukaj …

Obiskujete lahko Zdravstvene svetovalnice z različnih področij.

Navodilo: V levem delu foruma je seznam tem. Ko kliknete na naslov posamezne teme, se v osrednjem delu prikaže sporočilo, spodaj pa vsi odgovori na to temo. Vsebino lahko samo pregledujete oz. prebirate, lahko pa tudi sami napišete svoj odgovor k obstoječim sporočilom. Na odprto sporočilo odgovorite s klikom na Odgovori, ki se nahaja spodaj. Sami lahko ustvarite tudi novo sporočilo (vprašanje oz. temo), če pritisnete na povezavo Nova tema. Za aktivno sodelovanje na forumu se morate prijaviti. To storite tako, da kliknete spodaj na Prijava in nato izberete svoje uporabniško ime ter svoje geslo. Če želite nazaj na kazalo vseh sporočil v tem forumu, kliknite na Seznam tem. V starejših prispevkih na predhodnih straneh foruma so zapisane številne koristne vsebine. Za brskanje po starejših sporočilih uporabljajte iskalnik, tako da kliknete na povezavo Iskanje (lupa zgoraj desno).

Če pa bodo še vedno kakšne nejasnosti, lahko vprašate na naslov drustvofm@gmail.com ali zavod@over.net.