Svetovanje in pogovori (telefonski in pisni kontakti)

  1. Telefonsko svetovanje članic
  2. Zdravniški nasveti
  3. Pravni nasveti
  4. Splošne informacije
  5. Spletni forum
  6. Navodila za uporabo foruma
  7. Psihološki kotiček

OBVESTILO, KI VELJA ZA VSE SVETOVALNE KOTIČKE:

Društvo in nagovorjeni svetovalec ne prevzemata posredne ali neposredne odgovornosti za morebitne nepravilne ali napačne nasvete. Društvo in nagovorjeni svetovalec jamčita, da bo nagovorjeni svetovalec nudil nasvete v skladu s svojim strokovnim znanjem glede na razpoložljive podatke, razkrite s strani uporabnika.

 

FIBROFON – TELEFONSKO SVETOVANJE ČLANIC

Pogovor:

Fibrofon:  051 420 444  (uradne ure bodo objavljene v septembru)

Fibročvek:  fibrocvek@drustvo-fm.si 

Obvestilo: telefonske številke, ki so objavljene v starejših publikacijah, niso več aktualne!

 

ZDRAVNIŠKI NASVETI

Člani Društva za fibromialgijo lahko zdravstvena vprašanja, ki se nanašajo na bolezni sindrom fibromialgije in sindrom kronične utrujenosti ter njuno zdravljenje, posredujete  na elektronski naslov: svetovanje@drustvo-fm.si . Odgovorila vam bo prim. Mojca Kos-Golja, dr. med., specialistka revmatologinja, predsednica strokovnega sveta Društva.

 

PRAVNI NASVETI

V Pravnem kotičku vam bo svetovala Katja Podgoršek, mag. prava. Člani društva lahko na e-naslov: svetovanje@drustvo-fm.si postavite vprašanja, ki se nanašajo na področje delovnega razmerja, invalidskega postopka, ZZZS in ostale pravne postopke, ki jih imate v povezavi oziroma zaradi bolezni fibromialgija ali sindrom kronične utrujenosti.

Pravni nasvet je zgolj informativne narave in ponudnik ne odgovarja za morebitno škodo, tako neposredno kot posredno, ker je uporabnik upošteval nasvet, ki ga je pridobil v okviru storitve.

Za pravno svetovanje se lahko vedno obrnite tudi na enega od zastopnikov pacientovih pravic, ki nudijo brezplačno svetovanje in so dosegljivi  t u k a j.  

 

PSIHOLOŠKI KOTIČEK 

V Psihološkem kotičku lahko zastavite vprašanja, ki se nanašajo na področje psihologije. Odgovarja dr. Barbara Rauter Horvat, univ. dipl. psih. Člani društva ji lahko pišete na e-naslov:  svetovanje@drustvo-fm.si .    V E Č ….

 

SPLOŠNE INFORMACIJE

Splošne informacije o društvu dobite na telefonski številki 051 420 444 ali po elektronski pošti na e-naslov: info@drustvo-fm.si

 

FACEBOOK SKUPINA

Zasebna FB skupina Društva za fibromialgijo je skupina oseb, ki imajo možnost neposredne izmenjave izkušenj z boleznijo in nudenja medsebojne pomoči.
Skupini se lahko pridružite  TUKAJ

 

FORUM

Prav tako se lahko javite na forumu Med.over.net. S klikom na spodnjo sličico vas avtomatično preusmeri na forum za bolnike s fibromialgijo in sindromom kronične utrujenosti.

logo MON

Internetni forum je javno mesto, kjer se izmenjujejo osebne izkušnje, znanje, stališča in mnenja uporabnikov. Forum Društva za fibromialgijo deluje na spletnem portalu z zdravstvenimi vsebinami, ki je javnega značaja. Vsebine lahko samo prebirate ali pa se v forum vključujete aktivno s svojimi prispevki in odgovori na vprašanja. Vabljeni k aktivni izmenjavi izkušenj!

Na portalu Med.Over.Net obstaja vrsta moderiranih forumov, na katerih odgovarjajo strokovnjaki z zdravstvenega in tudi drugih področij:  tukaj …

TUKAJ lahko obiskujete Zdravstvene svetovalnice z različnih področij.